Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?
Gebouw rechten REC A

Bystander Intervention Training voor rechtenstudenten

Laatst gewijzigd op 31-10-2022
De Commissie voor Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie (CEDI) van rechten organiseert een Bystander Intervention training. Ontwikkel vaardigheden om bij te dragen aan veilige omgeving.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
21-11-2022 14:00
Einddatum
21-11-2022 16:00

Bystander intervention is gebaseerd op het idee dat we allemaal een rol spelen in het creëren van veilige openbare ruimten voor elkaar wanneer we geconfronteerd worden met vooroordelen, discriminatie of intimidatie binnen de universiteit.

Deze training leert studenten hoe ze vooroordelen en discriminatie kunnen herkennen en er veilig tussen kunnen komen. Het ontwikkelt vaardigheden om in te grijpen in een verscheidenheid van uitdagende, echte situaties en versterkt uw assertiviteit in zowel persoonlijke als externe ervaringen.