For best experience please turn on javascript and use a modern browser!
You are using a browser that is no longer supported by Microsoft. Please upgrade your browser. The site may not present itself correctly if you continue browsing.

Onderwijsbalie

UvA Economie en Bedrijfskunde

Bij de onderwijsbalie van UvA Economie en Bedrijfskunde kun je terecht voor vragen over verschillende onderwerpen die voor jou tijdens je studie van belang zijn. Om je snel te kunnen helpen, hebben we de veelvoorkomende onderwerpen onderaan deze pagina op een rijtje gezet, inclusief een link naar de bijbehorende informatie.

Neem contact op

Je kunt contact opnemen met de Onderwijsbalie op de volgende manieren:

Telefonisch

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 17:00 op telefoonnummer +31 (20) 5254133.

Aan de balie

Door de COVID-19 ontwikkelingen en de strengere coronamaatregelen van de Nederlandse overheid is de fysieke balie tot nader order gesloten. 
Adres: E.1.63 op de eerste verdieping van gebouw E op de Roeterseilandcampus, Roetersstraat 11.

Online

Stel je vraag digitaal via de Digitale Student Service Desk. Op die manier komt je vraag op de juiste afdeling terecht en kunnen we je verder helpen:

We reageren zoals gewoonlijk zo snel mogelijk tussen 9:00-17:00.

Onderwijsbalie UvA Economie en Bedrijfskunde

Postadres

Het postadres is:

Onderwijsbalie UvA Economie en Bedrijfskunde E1.63
Postbus 15961
1001 NL Amsterdam

 

Veelvoorkomende onderwerpen

 • Afstuderen

  Heb je (bijna) al je vakken gehaald en wil je gaan afstuderen? Dan moet je je diploma aanvragen. Onder afstuderen en diploma aanvragen vind je alle informatie.

  Via verklaringen kun je een afstudeerverklaring aanvragen nadat je diploma-aavraag bevestigd is. Heb je hier vragen over? Dan kun bij je ons terecht. Zie onze contactgegevens.

 • Canvas

  Heb je een geldige vakaanmelding, maar zie je het vak nog niet in Canvas? Dan is het goed om te weten dat de docent de Canvaspagina beschikbaar maakt. Wacht dus rustig af of neem contact op met je docent.

 • Cijfers en cijferlijst
  • Als je het idee hebt dat je cijfer dat geregistreerd staan in SIS niet klopt, neem dan eerst even contact op met de docent. Wij registeren namelijk het cijfer wat de docent doorgeeft. Je vindt de contactgegevens van de docent in de Studiegids.
  • Wil je een lijst van je behaalde resultaten, inclusief stempel van de UvA? Vraag dan een gewaarmerkte cijferlijst aan via de Digitale Student Service Desk.
 • Minor

  Wil je bij UvA Economie en Bedrijfskunde een minor volgen? Dan vind je op minor volgen alle informatie.

  • Heb je een vraag over de inhoud van de minor, neem dan contact op met de minorco√∂rdinator. De contactgegevens vind je in de Studiegids.
  • Heb je vragen over de aanmelding voor de minor, de toelating of de vakaanmelding voor je minorvakken? Dan kun je bij ons terecht, zie onze contactgegevens.
  • Wil je een minorcertificaat aanvragen? Dat kan via de Digitale Student Service Desk.
 • Vakaanmelding

  Heb je een vraag over je vakaanmelding? Ga naar vakaanmelding voor alle informatie. Heb je hier vragen over? Dan kun je bij ons terecht, zie onze contactgegevens.

 • Verklaringen

  Je kunt verschillende verklaringen aanvragen die van belang kunnen zijn voor een stage,  een uitwisselingsprogramma of een baan. Op verklaringen vind je alle informatie. 

 • Verzoek aan de examencommissie

  Wil je bijvoorbeeld een vrijstelling aanvragen of een vak toevoegen aan je studieprogramma? Dan moet je een verzoek indienen bij de examencommissie. Op examencommissie vind je hoe je de verschillende verzoeken kan indienen.

  • Wil je je verzoek eerst bespreken, neem dan contact op met de studieadviseur.
  • Moet je je originele documenten laten zien of heb je een praktische vraag over je verzoek? Dan kun je bij ons terecht. Zie onze contactgegevens.