Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Onderwijs 2021-2022

UvA Economie en Bedrijfskunde

Onderwijs op de campus met zowel on-campus als online vakonderdelen gericht op activerend leren.

Het uitgangspunt bij UvA Economie en Bedrijfskunde (EB) is dat je onderwijs op de campus kunt volgen en elkaar kunt ontmoeten. We moeten hierbij wel steeds rekening houden met bepaalde voorwaarden. Dit betekent dat er aanpassingen in het onderwijs kunnen zijn bij veranderingen van overheidsmaatregelen. Blijf op de hoogte via de UvA updates en deze pagina.

De Nederlandse overheid heeft bekendgemaakt dat het hoger onderwijs onder bepaalde voorwaarden weer open kan. Dat betekent dat we elkaar weer vaker op de campus kunnen zien.  

Blok 3 | blijft online 

Bij UvA Economie en Bedrijfskunde blijven het onderwijs en de tentamens online tot en met 4 februari, zoals geroosterd. Docenten hebben wel de mogelijkheid om hun vak hybride te geven. Daarover word je via Canvas geïnformeerd.   

Hertentamens 7-25 februari | op de campus

Alle hertentamens vinden plaats in UvA tentamenzalen, zoals geroosterd. 

Blok 4 | op de campus vanaf 7 februari 

We verwachten dat je op 7 februari in Amsterdam bent. Op dit moment werken we bij Economie en Bedrijfskunde aan de details voor het onderwijs op de campus. Meer informatie over blok 4 hoorcolleges, werkgroepen en tentamens ontvang je per mail.

Mondmaskers 

Een van de grootste veranderingen is de uitgebreide mondkapjesplicht: niet alleen meer tijdens het rondlopen, maar ook als je zit, dus tijdens colleges. Check de campus richtlijnen voor meer details voordat je naar de campus komt.

Houd je mail, informatie op Canvas en je rooster goed in de gaten voor meer informatie over jouw opleiding en vakken.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Antwoorden op veelgestelde vragen over het onderwijs en de impact van het coronavirus bij UvA EB vind je in de FAQ.

Verder bouwen aan activerend leren

Bij UvA EB bouwen we ook verder aan activerend leren, waarbij studenten actief aan de slag gaan met de stof om de materie te doorgronden, kennis te vergaren, toe te passen om analytische en kritische vermogens te ontwikkelen.

De ervaringen die we het afgelopen collegejaar hebben opgedaan met digitaal onderwijs nemen we mee in het verder ontwikkelen van activerend leren. Met de inzet van blended learning, de optimale mix van on-campus en online leeractiviteiten, krijg je uitdagend onderwijs met veel interactie, feedback en groepswerk. Online activiteiten blijven daarmee een waardevol onderdeel van ons onderwijs.