Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Onderwijs 2021-2022

UvA Economie en Bedrijfskunde

Naar de campus met zowel on-campus als online vakonderdelen, gericht op activerend leren.

Het vooruitzicht ziet er positief uit voor onderwijs op de campus in het collegejaar 2021-2022. Lees de UvA updates. Op deze pagina meer over hoe het collegejaar er bij UvA Economie en Bedrijfskunde (UvA EB) uit gaat zien. Bekijk deze pagina regelmatig, de informatie wordt steeds geactualiseerd.  

Naar de campus

In het studiejaar 2021-2022 kun je bij UvA EB weer op de campus onderwijs volgen, zodat je je medestudenten en docenten face-to-face kunt ontmoeten. We verwachten je, nationale en internationale studenten, daarom vanaf 1 september weer live op de campus.

Bij UvA EB gaan we uit van onderwijs op de campus, waarbij we bij de start van het studiejaar sommige onderdelen nog online moeten doen. Hou je mail, informatie op Canvas en je rooster de komende tijd goed in de gaten voor meer informatie over jouw opleiding en vakken.

Wanneer je niet naar Amsterdam kunt komen in verband met een reisbeperking door COVID-19 overheidsmaatregelen, faciliteren we tijdelijke online oplossingen. Zo kun je volledig online onderwijs volgen totdat je reisbeperking is opgeheven. Dit is voorlopig alleen voor blok 1 (tot 22 oktober 2021).

Verder bouwen aan activerend leren

Bij UvA EB bouwen we verder aan activerend leren, waarbij studenten actief aan de slag gaan met de stof om de materie te doorgronden, kennis te vergaren, toe te passen om analytische en kritische vermogens te ontwikkelen.

De ervaringen die we het afgelopen studiejaar hebben opgedaan met digitaal onderwijs nemen we mee in het verder ontwikkelen van activerend leren. Met de inzet van blended learning, de optimale mix van on-campus en online leeractiviteiten, krijg je uitdagend onderwijs met veel interactie, feedback en groepswerk. Online activiteiten blijven daarmee een waardevol onderdeel van ons onderwijs.