Met de Mijn UvA app kan je vanaf nu kiezen om via push notificaties op de hoogte te blijven van de laatste roosterwijzigingen. Met deze nieuwe functionaliteit werkt de UvA verder aan het verbeteren van de informatievoorziening voor studenten.

‘Studenten hebben meermaals aangegeven dat de communicatie over roosterwijzigingen tekortschiet; het sturen van push notificaties is een mooie stap om te zorgen dat ze voortaan beter op de hoogte zijn’, aldus Maarten Remijn, projectleider aan de UvA.

Download de Mijn UvA app in de App Store of de Play Store.

Push notificaties kunnen worden ontvangen na het inloggen in de app en zijn gebaseerd op het rooster dat je hebt ingericht op rooster.uva.nl. Het betreft wijzigingen in de aankomende twee werkdagen. Om notificaties te ontvangen, is het van belang dat je de laatste versie van de app installeert en meldingen in het instellingenscherm van de app aanzet.

Over de Mijn UvA app

Via de Mijn UvA app heb je direct toegang tot jouw rooster en cijfers en vind je de belangrijkste mededelingen van jouw opleiding. Ook kun je in de app zien waar nog studieplekken beschikbaar zijn en vind je adressen en routebeschrijvingen naar alle UvA-locaties.

Daarnaast kun je via de app direct naar Canvas en naar de catalogus van de bibliotheek van de UvA en kun je een vraag naar de Student Service Desk sturen.