Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Samen veilig studeren op de Roeterseilandcampus

Naast kleinschalige activiteiten op de campus, blijft thuis studeren de norm. Wanneer je college op de campus hebt of een reservering voor een studieplek, kun je naar de campus komen. Om dit veilig te doen, zijn alle gebouwen en onderwijs- en studieruimtes ingericht op 1,5 meter en houden we ons aan een aantal afspraken. Ook vragen we je om zelf je verantwoordelijkheid te nemen bij het gebruik van de campus.

Richtlijnen voor de campus

Iedereen studeert thuis, tenzij het echt niet anders kan. Bezoek je de Roeterseilandcampus? Zorg ervoor dat je de richtlijnen volgt. Bewaar een veilige afstand, was regelmatig je handen en volg de aangegeven routes. 

Studieplek reserveren

Kom je thuis niet aan studeren toe? Zoek dan via de bibliotheek een geschikte studieplek. Vooraf reserveren is verplicht.

Actuele informatie en veelgestelde vragen

Het je een vraag over studeren op de campus? Op de UvA-coronawebpagina vind je de antwoorden op veelgestelde vragen over bijvoorbeeld onderwijs, thuiswerken en -studeren, gebouwen en faciliteiten en over congressen, evenementen en promoties. Op pagina vind bovendien je alle actuele informatie rondom het coronavirus.

Contact facilitaire zaken Roeterseilandcampus

Vragen of opmerkingen? Neem contact met servicedesk-fs@uva.nl of ga naar het Servicepunt in de centrale hal (begane grond) van Gebouw A/B/C.