Wel eens zien hoe het eraan toe gaat op een echte wetenschappelijke conferentie? Heb je recentelijk (minder dan twee jaar gelden) je bacheloronderzoek afgerond, of verwacht je deze voor 8 juli af te ronden? En wil jij de Student Research Award 2013, de prijs voor het beste bacheloronderzoek van Nederland en Vlaanderen, winnen? Schrijf je dan in voor de Student Research Conferentie 2013!

De Student Research Conference (SRC) is een conferentie voor studenten van Nederlandse en Vlaamse universiteiten en hogescholen. De SRC vindt dit jaar plaats op 20 november in het Amsterdam University College. Wil jij jouw onderzoek presenteren tijdens een echte academische conferentie én kans maken op de Award? Dien dan je onderzoek in voor 8 juli. Ga naar www.vsnu.nl/src voor meer informatie over hoe je kan deelnemen.