Room for Discussion zoekt interviewers voor het aankomende collegejaar! Ken of ben jij iemand die wekelijks met prominente gasten uit de economische actualiteit wil spreken? Stuur dan CV en motivatiebrief naar hr@sefa.nl.

Ben jij geïnteresseerd in de politieke, financiële en economische actualiteit en lijkt het jou leuk om topbestuurders, vooraanstaande wetenschappers en spraakmakende politici te interviewen? Dan is Room for Discussion iets voor jou!

Room for Discussion is een economisch georiënteerd debatprogramma wat wekelijks voor en door studenten georganiseerd wordt op de Faculteit Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. In de één uur durende sessies worden prominenten uit de economische wereld geïnterviewd. Zo ontvingen wij de afgelopen tijd onder andere Christine Lagarde, Mario Draghi en Jeroen Dijsselbloem. Maar organiseerden we ook sessies en debatten rondom de thema’s ondernemerschap, ontwikkelingshulp en Europa.

Naast de sessies in de E-hal van het Roeterseilandcomplex, waar de gasten worden geïnterviewd, wordt er achter de schermen ook veel werk verricht. Denk aan het uitnodigen van gasten, het bepalen van thema’s, het schrijven en bijhouden van de website, Twitter, Facebook etc. Ook zijn we via een livestream te volgen en zijn onze sessies op Youtube terug te zien.

Room for Discussion is een initiatief van Sefa en de Faculteit Economie en Bedrijfskunde, maar daarnaast zijn wij ook op zoek naar getalenteerde studenten van andere faculteiten die affiniteit met het economische nieuws hebben.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan uiterlijk vrijdag 24 mei motivatiebrief en cv naar hr@sefa.nl.