Binnenkort moet je een keuze maken voor je studierichting in het tweede jaar. We willen je graag helpen met het maken van de juiste keuze!

Daarom organiseren we voorlichtingsbijeenkomsten om je te adviseren over hoe je moet kiezen en wat de richtingen precies inhouden. Daarnaast bespreken we tijdens de voorlichting  uitwisselings- en stage mogelijkheden en de activiteiten van faculteitsvereniging Sefa. De bijeenkomsten vinden plaats in april, hieronder kun je vinden op welke avonden de bijeenkomsten die jij wil bijwonen zijn. Het wordt sterk aanbevolen deze bijeenkomsten bij te wonen!

• 7 april – 18:00-19:00: Algemene en praktische informatie, Exchange office, Sefa
  • 14 april – 17:00-18:00: Studierichtinginformatie Bedrijfskunde / Business Administration (ENG)
  • 14 april – 18:00-19:00: Studierichtinginformatie Accountancy & Control (NED)
  • 28 april – 17:00-18:00: Studierichtinginformatie Fiscale Economie (NED)
  • 29 april – 17:00-18:00: Studierichtinginformatie Algemene Economie, Financiering & Organisatie, Economie & Financiering (NED)

Alle bijeenkomsten vinden plaats op de James Wattstraat 78, hoorcollegezaal 1 (JWS1).