Officieel hebben niet alle studenten aan de Economie en Bedrijfskunde opleidingen aan de UvA recht op een woning via de faculteit. Op dit moment zijn echter nog een beperkt aantal kamers beschikbaar voor het tweede semester waarvoo alle studenten bij Economie en Bedrijfskunde in aanmerking komen.

Heb je interesse in een kamer die tot uiterlijk half augustus beschikbaar is, stuur dan een email naar housing-feb@uva.nl. We sturen je dan meer informatie over de aanmeldingsprocedure. De kamers zullen verdeeld worden onder de studenten die als eerste reageren.