Als je studierichtingskeuze is verwerkt, verschijnen de vakken van jouw studierichting in je studieplan in SIS. Echter, tot het tweede semester zie je daar nog het studieplan van jouw studierichting van studiejaar 2014-2014.

Eventuele programmawijzigingen zijn hierin nog niet in opgenomen. De studieplannen in SIS worden op dit moment geüpdatet naar het nieuwe studiejaar. Vanaf februari zijn de studieplannen voor 2014-2015 in SIS te zien.

Let op

Je dient te allen tijde uit te gaan van de studieprogramma's die in de UvA-studiegids en het UvA-rooster zijn gepubliceerd, en niet van de vakkenoverzichten in het studieplan in SIS. Aan de studieplannen in SIS kunnen geen rechten worden ontleend.