Op 16 juni 2014 start de vak- en tentamenaanmelding van semester 1 van studiejaar 2014-2015.

ESC Onderwijsadministratie

Deze vroege start is onderdeel van een aantal belangrijke wijzigingen die worden doorgevoerd bij de vakaanmelding. Naast vervroeging van de aanmeldperiodes is de invoering van één aanmeldperiode voor alle bachelorvakken per semester een grote wijziging. Ook bij mastervakken is het aantal aanmeldperiodes teruggebracht.

Met deze wijzigingen sluiten de vakaanmeldingen bij de UvA beter op elkaar aan en ontstaat er voor zowel studenten als de organisatie eerder zicht op de planning van een aankomend semester. Hiermee wordt het aanmelden voor vakken voor studenten overzichtelijker en is de faculteit in staat om het roosterproces beter te laten functioneren.

Studenten hebben op 22 mei een e-mail ontvangen met een brief van de decaan over de wijzigingen. De brief wordt deze week ook per post verstuurd.