De master in Business Studies is in de afgelopen jaren ingrijpend verbouwd. Er kwamen nieuwe vakken bij, de ondersteuning bij het schrijven van de scriptie werd verbeterd, er zijn elective courses bijgekomen waarin je kan werken aan praktijkopdrachten en in 2013 werd voor het eerst gestart met de serie gastcolleges in Carré. Bij zoveel inhoudelijke aanpassingen past ook een nieuwe naam.

ESC Onderwijsadministratie

Per 1 september 2014 krijgt de masteropleiding een nieuwe naam: Master of Science in Business Administration.

Business Administration is de meest gebruikte naam door andere universiteiten. De naamswijziging is daarom een verbetering in de herkenbaarheid van de opleiding. Dat is zowel goed voor de opleiding zelf als voor de positie van afgestudeerden op de internationale arbeidsmarkt. De accreditatieinstelling (NVAO) is akkoord gegaan met het verzoek van het College van Bestuur.

Inschrijven in Studielink voor deze master

Wil je per 1 september 2014 met de masteropleiding beginnen of deze voortzetten, schrijf je dan in voor de master Business Administration in Studielink. Studenten die zich al eerder hadden ingeschreven in Studielink voor Business Studies, zullen door de Centrale Studentenadministratie worden omgezet naar Business Administration.

Rond je je master af?

Ben je nu masterstudent en studeer je af voor 1 september 2014? Dan verandert er niets voor jou.
Ben je nu masterstudent en studeer je af na 1 september 2014? Dan ontvang je een diploma met daarop de nieuwe naam van de opleiding. Heb je hierover nog vragen? Mail dan naar mscbs@uva.nl