De Onderwijsadministratie is sinds kort ook via een digitaal vragenformulier te bereiken. Met dit formulier kun je snel en gericht een vraag stellen die rechtstreeks bij de juiste afdeling en/of medewerker terecht komt.

ESC Onderwijsadministratie

Vragenformulier voor UvA-studenten

Vanaf 1 februari 2013 neemt de Onderwijsadministratie een digitaal vragenformulier in gebruik. Met dit formulier kunnen studenten snel en gericht een vraag stellen die rechtstreeks bij de juiste afdeling en/of medewerker terecht komt. Het digitale vragenformulier is een van de maatregelen die worden genomen om de service aan studenten te verbeteren en de bereikbaarheid van de Onderwijsadministratie te vergroten. Dit vragenformulier is alleen nog te gebruiken door studenten die in het bezit zijn van een actief studentnummer.

Vragenformulier voor niet-studenten

Vanaf 1 maart neemt de Onderwijsadministratie een tweede vragenformulier in gebruik. Dit vragenformulier is bestemd voor alle overige personen die een vraag willen stellen.