Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Verzoeken

Je vindt de verzoeken en verzoekschriften die je bij de examencommissie UvA Economie en Bedrijfskunde kunt indienen in het menu. Soms dien je eerst de toelichting te lezen voordat je een verzoek kunt indienen.

Wat wordt met een verzoek bedoeld?

Met een verzoek wordt bedoeld dat jij de examencommissie verzoekt om een besluit te nemen over een individueel vraagstuk waarover de examencommissie kan en mag beslissen. Dat zijn over het algemeen verzoeken met betrekking tot de onderwijs- en examenregelingen.

Hoe dien je een verzoek in?

Verzoeken kunnen alléén via een digitaal verzoekschrift formulier worden ingediend bij de examencommissie. De verschillende verzoekschriften vind je in het menu in de linkerbovenhoek. Je vindt hier de directe linkjes naar een overig verzoekschrift en het verzoekschrift voor verlenging van de geldigheidsduur van resultaten.
Indien je originele documenten dient in te leveren ter ondersteuning van je verzoek, dan dien je die persoonlijk af te geven bij de onderwijsbalie.

Verzoeken per e-mail worden niet in behandeling genomen. 

Verwerkingstermijn

Houd er rekening mee dat de verwerkingstermijn van een digitaal verzoek maximaal zes weken bedraagt. Tussentijds informeren naar de status van het verzoek of de vraag of een verzoek met spoed kan worden behandeld heeft geen zin.

Hoe communiceert de examencommissie haar besluit?

De examencommissie communiceert haar besluit per e-mail. Wanneer je een verzoek hebt ingediend, dien je gedurende de reactietermijn je inbox (en spambox) goed in de gaten te houden.”