Carrièrevoorbereiding - UvA Economie en Bedrijfskunde

Je kunt bij de UvA op twee plaatsen terecht voor je carrièrevoorbereiding.

Economics and Business Career Centre (EBCC)

Het Economics and Business Career Centre (EBCC) biedt je informatie, workshops en speciale programma’s om je te helpen in je carrièrevoorbereiding. Op hun website vind je bijvoorbeeld alle informatie over stages en aankomende carrière-events. Daarnaast kun je op Canvas het uitgebreide Career Orientation Programme van het EBCC doen.

Mocht je vragen hebben voor het EBCC, dan kun je die stellen via de Digital Student Service Desk.

UvA Student Careers Centre

Het UvA Students Career Centre biedt verschillende carrièreservices, zoals individuele career coaching, informatie-hand-outs, achtergrondinformatie over bijvoorbeeld online solliciteren, evenals verschillende workshops en events. Bezoek de website voor meer informatie.