Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Examencommissie

De examencommissie UvA Economie en Bedrijfskunde is een onafhankelijke commissie die verantwoordelijkheid draagt voor examens en tentamens van de opleidingen van UvA Economie en Bedrijfskunde.

Wat doet de examencommissie?

De examencommissie UvA Economie en Bedrijfskunde controleert individuele studieprogramma's van studenten op afstudeereisen en behandelt de verzoeken die betrekking hebben op de examenreglementen.

Verzoeken

Je kunt verschillende soorten verzoeken indienen bij de examencommissie. Meer informatie over de verschillende verzoeken en hoe je deze indient vind je op de pagina over verzoeken

Hoe communiceert de examencommissie?

De examencommissie communiceert al haar besluiten per e-mail. Heb je een verzoek ingediend, hou dan gedurende de reactietermijn je inbox (en spambox) goed in de gaten.

Verzoeken om toelating tot masteropleidingen en schakelprogramma's 

Deze worden niet beoordeeld door de examencommissie. Ga voor meer informatie naar de UvA Mastersite, selecteer de masteropleiding van je keuze, en klik vervolgens op 'Application and Admission'.

Vragen?

Voor veel vragen over regelingen en procedures kun je terecht bij de  A-Z lijst. Daar staat informatie over vrijwel alle onderwijs- en examengerelateerde studentenzaken van UvA Economie en Bedrijfskunde, gerangschikt naar trefwoord.

Kun je de informatie waar naar je op zoek bent niet vinden? Stuur je vraag dan op via de Digitale Student Service Desk of stel je vraag aan de Onderwijsbalie.