De hardloopschoenen kunnen weer uit de kast worden gehaald! Op zondag 18 september rennen we de 16 km van Amsterdam naar Zaandam, door de IJ-tunnel. Als student of medewerker kun je via USC meelopen met het UvA Damloopteam!

Inschrijven

De inschrijving is geopend! Ren dus snel naar de USC-website en scoor je ticket.

Waarom rennen met het UvA Damloopteam?

• Je inschrijving voor de 10 Engelse Mijl (16.1 km) op zondag 18 september 2022 wordt geregeld.
  • Gratis trainingen van onze toptrainer Frank Aarts.
  • Trainingsschema’s voor verschillende streeftijden.
  • Inclusief UvA-hardloopshirt.
  • Na de loop staat er een drankje voor je klaar in onze tent op het Dampark.
  • En je loopt met een gezellig team!

Meedoen met Team UvA kost €25,- voor studenten en €35,- voor medewerkers.

Wedstrijdteam

Ook dit jaar zal er een heren en een dames wedstrijdteam namens de UvA en HvA meelopen. Ben je een snelle loper (mannen rond 60 minuten en vrouwen rond de 70 minuten)? Neem dan contact met USC op via evenementen@uscsport.nl. Deelname aan het wedstrijdteam is geheel gratis.