Wil jij kans maken op cadeaubonnen met jouw mening? Meld je dan aan voor het UvA-panel! Als panellid word je ongeveer 15 keer per jaar uitgenodigd voor een onderzoek. Je kunt daarin jouw mening geven over bijvoorbeeld de nieuwe studentenwebsite of het duurzaamheidsbeleid van de UvA. Heb je geen tijd of spreekt het onderwerp je niet aan? Dan kun je het onderzoek gewoon overslaan.

Hoe werkt het?

Alle UvA-studenten kunnen meedoen aan het panel. Als panellid word je ongeveer 15 keer per jaar uitgenodigd voor een deelname aan een online enquête, een paneldiscussie of een interview. Een onderzoek kan gaan over de nieuwe studentensite, het UvA duurzaamheidsbeleid en meer. Als het onderwerp je niet aanspreekt kun je het onderzoek gewoon overslaan. Je kunt zo meedoen aan de onderzoeken die jij interessant vind.

Waarom meedoen?

Als lid van het UvA-panel ben je als eerste op de hoogte van wat er speelt binnen de universiteit. Het is daarnaast leuk en leerzaam om aan onderzoek mee te doen én je kunt met jouw mening direct invloed hebben op het beleid en ontwikkelingen aan de UvA. Ook kun je bij elke deelname aan een onderzoek een cadeaubon winnen!

Privacy

De gegevens die je invult worden uitsluitend gebruikt voor het UvA-panel en vertrouwelijk behandeld. Jouw antwoorden worden anoniem geanalyseerd. Je uitschrijven voor het panel kan op elk moment door een e-mail te sturen naar uvapanel@uva.nl. Lees hier meer over in het UvA-panel privacy statement.

Heb je nog vragen over het UvA-panel? Neem dan contact op met het uvapanel@uva.nl.

Wil jij meedoen aan het panel?