Is met de huidige oorlog in Oekraïne de Koude Oorlog überhaupt afgelopen? Welke rol spelen wetenschap en technologie in de zoektocht naar geluk? Wat is nodig om de overgang naar een circulaire economie te stimuleren? Op welke manier verminderen - of verergeren - digitale transformaties sociale ongelijkheid? Duik in de actualiteit en volg aankomend semester een keuzevak bij het Instituut voor Interdisciplinaire Studies. Het nieuwe aanbod staat nu online, inschrijving vanaf 13 juni.

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS) heeft elk semester een aanbod van interdisciplinaire keuzevakken die aansluiten bij de uitdagingen waar onze samenleving vandaag voor staat. Aankomend semester staan o.a. op het programma:

Meld je aan

De interdisciplinaire keuzevakken van het IIS zijn toegankelijk voor studenten van alle faculteiten van de UvA. UvA-studenten kunnen zich aanmelden via SIS. Bekijk het volledige aanbod, meer info en de benodigde SIS-codes op de website van het IIS. Meld je vanaf 13 juni aan!