Op woensdag 1 juni 2022 verzorgt Jan Lintsen, lid van het College van Bestuur van de UvA, een college voor studenten en medewerkers. Onderwerp is de financiële huishouding van de universiteit en de begroting. Je kunt je nu aanmelden.

Wil je meer weten over de financiën van de UvA? Meld je dan aan voor het college op de Roeterseilandcampus op 1 juni. Alle studenten en medewerkers zijn welkom. Tijdens het college ontdek je alles over:

• het besturingsmodel van de UvA;
  • de bekostiging van de universiteit;
  • hoe de begroting wordt opgesteld;
  • wat de financiële situatie van de UvA is.

Benieuwd naar de begroting van de UvA 2022? Download de pdf hier of bekijk de visuals.

Locatie

Het college vindt plaats op 1 juni van 14.00-15.00 uur op de Roeterseiland Campus, collegezaal: REC C.0.01. Er is een ruime mogelijkheid voor het stellen van vragen. Na het college kun je nog even verder praten met collega’s en medestudenten met een hapje en sapje.

De voertaal van het college is Nederlands. Als je van de Engelse tolk gebruik wilt maken, geef het dan aan bij je aanmelding.

Je kunt je tot en met 23 mei aanmelden. Graag tot dan!