Heb jij in de afgelopen maanden de Nationale Studenten Enquête (NSE) ingevuld? Bedankt! Samen met ruim 12500 van je medestudenten heb jij jouw mening gegeven over je opleiding en de universiteit. Op 31 mei worden de resultaten bekend gemaakt. Die resultaten laten de UvA zien wat de universiteit voor jullie en toekomstige studenten kan verbeteren.

In totaal heeft 29,2% van alle UvA-studenten de Nationale Studenten Enquête ingevuld. Dat zijn 12539 studenten! Vooral bij de FNWI lieten veel studenten hun stem horen want maar liefst 33,1% studenten daar gaf antwoord op de NSE vragen. Voor alle faculteiten is de respons als volgt:

Faculteit

Respons

ACTA

FdG

FdR

EB

FGw

FMG

FNWI

En nu?

Het invullen van de NSE is natuurlijk pas het begin. Op dinsdag 31 mei worden de enquête resultaten bekend gemaakt door Studiekeuze123. Dan weten we hoe jij jouw opleiding beoordeelt, waar je positief over bent en waar jij verbeterpunten ziet. Met die resultaten kan de UvA aan de slag zodat het onderwijs, studiebegeleiding en meer beter bij jou passen.

Lees hier eerdere verbeteracties

Prijzen voor het invullen

Ook dit jaar kon je met het invullen van de Nationale Studenten Enquête mooie prijzen winnen:

• 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. €1.199,-)
  • 4 x Sony noise cancelling headphones (t.w.v. €380,-)
  • 3x Logitech muis en toetsenbord (t.w.v. €218,-)
  • 400 x Bol.com bon (t.w.v. €25,-)

Als jij een van de prijswinnaars bent, neemt Studiekeuze123 hierover vanzelf contact met je op.

Meer informatie

Zodra de resultaten van de Nationale Studenten Enquête bekend zijn, hoor je daar meer over. Wil je voor die tijd meer informatie over de NSE?