De UvA studentensite heeft een nieuwe homepage waarop jij jouw rooster kan zien. Ook kan je vanaf de homepage snel naar andere UvA apps navigeren zoals bijvoorbeeld de studieresultaten, vakaanmelding en zoeken naar veelgezochte onderwerpen zoals wifi en vpn.

Hiermee zetten we weer een stapje verder richting één online startpunt, van waaruit jij, de UvA-student, alle online informatie kan vinden die relevant is voor jou. In de komende maanden werken we onder andere verder aan het vervangen van de afzonderlijke A-Z-lijsten door één overzichtelijke navigatiestructuur, berichten, events en het tonen van studieresultaten op de homepage.

Neem een kijkje op de nieuwe homepage