Geef net als meer dan 10.000 van je medestudenten voor 13 maart jouw mening over je opleiding en de universiteit door de Nationale Studenten Enquête (NSE) in te vullen. Daarmee maak jij kans op een Apple MacBook Air, Sony noise cancelling headphones of een van de andere prijzen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Op dit moment zijn op de FNWI relatief de meeste enquêtes ingevuld, namelijk 26,8%. Zij worden gevolgd door ACTA met 24,4% en de FMG met 23,7% ingevulde enquêtes. Voor alle faculteiten is de respons op dit moment:

Faculteit

Respons

ACTA

24,4%

FdG

21,9%

FdR

22,3%

21,8%

FGw

23,4%

FMG

23,7%

FNWI

26,8%

Help jouw faculteit aan een hoog responscijfer! Daarmee zorg jij ervoor dat de NSE uitkomst de mening van alle studenten vertegenwoordigd. Laat via de NSE weten hoe jij denkt over de studiefaciliteiten, je opleiding, studieroosters en meer. Zoek naar de uitnodigingsmail van Studiekeuze123 in je studentenmail of vraag een nieuwe uitnodiging aan.

Win een Apple MacBook Air

Als jij de NSE vóór 13 maart invult maak je kans op mooie prijzen. De NSE verloot onder alle deelnemers:

• 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. € 1.199,-)
  • 4 x Sony Noise Cancelling Headphones (t.w.v. € 380,-)
  • 3x Logitech Master Series muis en toetsenbord (t.w.v. € 218,-)
  • 400x Bol.com bon (t.w.v. € 25,-)

Waarom invullen?

De NSE een belangrijke mogelijkheid voor jou om aan te geven waarmee je wel of niet tevreden bent, over zowel je opleiding als de universiteit in het algemeen. De antwoorden van jou en je medestudenten laten de UvA zien wat de universiteit voor jullie en toekomstige studenten kan verbeteren. Zo kun jij door eerdere NSE resultaten nu de uitkomsten van vakevaluaties inzien en zit er meer carrièrevoorbereiding in het curriculum van verschillende opleidingen.

Over de NSE

Elk jaar geven studenten door heel Nederland via de NSE hun mening over hun opleiding. De NSE valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123, een onafhankelijk samenwerkingsverband van het ministerie van onderwijs, studenten (ISO en LSVb) en hoger onderwijsinstellingen (Vereniging Hogescholen, VSNU en NRTO). De NSE wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau MWM2. Studiekeuze123 wordt volledig gefinancierd door het ministerie van OCW.

Lees verder op de website van de NSE