Pak jij de fiets, metro of trein naar je werkgroep of college? Gebruik je wel eens een deelscooter? Hoeveel dagen reis je naar de campus? Inzicht in jouw reisgedrag kan de UvA helpen om tot een duurzaam mobiliteitsbeleid te komen, met bijvoorbeeld genoeg fietsenstallingen of plek voor elektrische scooters. In de week van 17 maart 2022 ontvang je daarom per e-mail een persoonlijke uitnodiging om mee te doen met een mobiliteitsonderzoek. Onder de deelnemers verloten we een fiets!

Het invullen van de online vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. De vragen gaan over de wijze van vervoer van je woonplek naar de campus, en keuzes in je reisgedrag. Het onderzoek wordt uitgevoerd door adviesbureau Ecorys. De data die worden gebruikt zijn je postcode en de campus(sen) waar je studeert. Het onderzoek is op AVG getoetst.

Op basis van de uitkomsten wordt vastgesteld wat duurzame mobiliteit kan zijn. Het onderzoek wordt zowel gehouden onder studenten als medewerkers, maar de vragenlijst verschilt.

Win een circulaire fiets van Roetz

Onder de studenten die de vragenlijst volledig invullen, verloten we een duurzame en circulaire fiets van Roetz. Wil je kans maken op de fiets? Vul dan aan het einde van de vragenlijst je studenten e-mailadres in. Je gegevens worden niet gekoppeld aan de resultaten van de enquête.

Vragen?

De Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam trekken samen op in dit onderzoek. Het onderzoek wordt zowel gehouden onder studenten als medewerkers, maar de vragenlijst verschilt. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jan Buursma, Adviseur milieu, veiligheid, gezondheid en mobiliteit via j.r.buursma@uva.nl.