Lijkt het je leuk om met een groep studenten de UvA te vertegenwoordigen op voorlichtingsdagen en evenementen? Ook zoeken we studenten die content willen maken voor ons Instagram-kanaal. Meld je nu aan!

Enthousiast vertellen over jouw ervaring als UvA-student tijdens schoolbezoeken is voor jou geen probleem. Jij draait je handen er niet voor om een reels te maken voor ons Instagram-kanaal van meer dan 50 duizend volgers. En je beantwoordt met veel plezier vragen van toekomstige studenten op proefstudeerdagen. Word een student-ambassadeur!

Dit is wat jij gaat doen

Samen met een groep studenten ga jij de UvA vertegenwoordigen op voorlichtingsdagen en evenementen. Dit doe je op onze campussen, middelbare scholen maar ook online. Op deze manier laten we scholieren kennismaken met de universiteit, Amsterdam en het studentenleven. En wie kunnen daar nou beter over vertellen dan onze studenten zelf! Daarnaast zijn we op zoek naar studenten die content willen maken voor ons Instagram-kanaal. Jij weet wat er speelt onder studenten en weet dat te vertalen naar leuke social content. Een heel divers takenpakket dus.

Dit vragen wij van jou

• Je bent een eerste- of tweedejaars UvA student.
  • Een flinke dosis enthousiasme om toekomstige studenten te verwelkomen bij UvA evenementen, zoals proefstuderen en open dagen.
  • Social voelsprieten: je hebt ervaring met het maken van social content. Een leuke Instagram reel schud jij zo uit je mouw.
  • Je weet misschien niet alles van de UvA, maar vertelt met veel plezier over jouw ervaring als UvA student en jouw campus, faculteit en/of opleiding.
  • Behulpzaam: het motiveert jou wanneer je een leuk gesprek hebt gehad met een middelbare scholier en je al zijn/haar vragen hebt kunnen beantwoorden.

Klaar om aan de slag te gaan?

Mail dan een korte motivatie en je naam, leeftijd, opleiding, studiejaar en telefoonnummer naar socialmedia@uva.nl en zet ‘UvA student ambassadeur’ in de onderwerpregel. Heb je ervaring met het maken van social content? Vergeet dan niet wat voorbeelden van je creaties mee te sturen. Nu begrijpen we als het één je meer aanspreekt dan het ander in deze vacature, dus laat ons vooral weten waar jouw interesses en krachten liggen.