Wil jij cadeaubonnen verdienen met jouw mening? Meld je dan aan voor het UvA-panel! Als panellid word je ongeveer 10 keer per jaar uitgenodigd voor een onderzoek. Je kunt daarin jouw mening geven over bijvoorbeeld de nieuwe studentenwebsite of het duurzaamheidsbeleid van de UvA. Heb je geen tijd of spreekt het onderwerp je niet aan? Dan kun je het onderzoek gewoon overslaan.

Hoe werkt het?

Alle UvA-studenten kunnen meedoen aan het panel. Als panellid word je ongeveer tien keer per jaar uitgenodigd voor een deelname aan een online enquête, een paneldiscussie of een interview. Een onderzoek kan bijvoorbeeld gaan over hoe de UvA communiceert, een nieuw beleid of thema’s als sociale veiligheid en duurzaamheid. Heb je geen tijd of spreekt het onderwerp je niet aan? Geen probleem, dan kun je het onderzoek gewoon overslaan.

Lees meer over het UvA-panel

Waarom meedoen?

Als lid van het UvA-panel kun jij jouw stem laten horen en direct invloed hebben op het beleid en de ontwikkelingen aan de universiteit. Ook kun je bij elke deelname aan een onderzoek een cadeaubon winnen!

Privacy

De gegevens die je invult worden uitsluitend gebruikt voor het UvA-panel en vertrouwelijk behandeld. Jouw antwoorden worden anoniem geanalyseerd. Je uitschrijven voor het panel kan op elk moment door een e-mail te sturen naar uvapanel@uva.nl. Lees hier meer over in het UvA-panel privacy statement.

Bekijk het UvA-panel privacy statement

Heb je nog vragen over het UvA-panel? Neem dan contact op met uvapanel@uva.nl.

Wil jij meedoen aan het panel?