Heb jij jouw mening al gegeven tijdens de Nationale Studenten Enquête (NSE)? Nee? Doe dat dan nu! Al 9134 van je medestudenten lieten aan hun studie weten waar ze wel en niet tevreden mee zijn. Het invullen van de NSE duurt ongeveer 10 minuten en je maakt door jouw deelname kans op bijvoorbeeld een Apple MacBook Air.

Op dit moment heeft de FNWI het hoogste percentage ingevulde enquêtes. Al 24,6% van de studenten daar vulde de NSE in. Zij worden op de voet gevolgd door FMG met 22% ingevulde enquêtes en ACTA met 21,7% ingevulde enquêtes. Voor alle faculteiten is de respons op dit moment:

Faculteit

Respons

ACTA

21,7%

FdG

20,2%

FdR

19,5%

19,8%

FGw

21,1%

FMG

FNWI

24,6%

Geef ook jouw mening over de studiefaciliteiten, de opleiding, studieroosters en meer door de NSE in te vullen. Zoek naar de uitnodigingsmail van Studiekeuze123 in je studentenmail of vraag een nieuwe uitnodiging aan.

Win een Apple MacBook Air

Als jij de NSE vóór 13 maart invult maak je kans op mooie prijzen. De NSE verloot onder alle deelnemers:

• 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. € 1.199,-)
  • 4 x Sony Noise Cancelling Headphones (t.w.v. € 380,-)
  • 3x Logitech Master Series muis en toetsenbord (t.w.v. € 218,-)
  • 400x Bol.com bon (t.w.v. € 25,-)

Waarom invullen?

De NSE een belangrijke mogelijkheid voor jou om aan te geven waarmee je wel of niet tevreden bent, over zowel je opleiding als de universiteit in het algemeen. De antwoorden van jou en je medestudenten laten de UvA zien wat de universiteit voor jullie en toekomstige studenten kan verbeteren. Zo kun jij door eerdere NSE resultaten nu de uitkomsten van vakevaluaties inzien en zit er meer carrièrevoorbereiding in het curriculum van verschillende opleidingen.

Over de NSE

Elk jaar geven studenten door heel Nederland via de NSE hun mening over hun opleiding. De NSE valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123, een onafhankelijk samenwerkingsverband van het ministerie van onderwijs, studenten (ISO en LSVb) en hoger onderwijsinstellingen (Vereniging Hogescholen, VSNU en NRTO). De NSE wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau MWM2. Studiekeuze123 wordt volledig gefinancierd door het ministerie van OCW.

Lees verder op de website van de NSE