Op 2 maart 2022 vindt het verkiezingsdebat voor de Amsterdamse student plaats in de Balie. Samen met de Balie organiseren de UvA en de VU dit unieke debat in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart.

Op deze avond gaan negen Amsterdamse politieke partijen met elkaar in debat over thema’s die de Amsterdamse student aangaat, zoals verduurzaming, studentenhuisvesting en studentenwelzijn.

Nu de coronamaatregelen worden versoepeld kunnen er meer studenten in de zaal aanwezig zijn. Er zijn daarom nu extra kaarten beschikbaar. Tegen de prijs van een kaartje (€ 5) krijg je twee consumpties vergoed. Uitverkocht? Dan is er de mogelijkheid het debat via een livestream van De Balie te volgen.

Daarnaast staan we open voor jullie vragen. Stuur voor 25 februari je vraag naar studentendebat@debalie.nl en wie weet wordt je vraag op 2 maart gesteld aan een van de lijsttrekkers.

• Datum: 2 maart 2022
  • Start en eindtijd: 17:00 tot 19:00 uur