Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Ken jij de Nationale Studenten Enquête (NSE) al? Dit landelijke onderzoek is dé kans voor jou om je mening te geven over je studie en de Universiteit van Amsterdam. De NSE gaat deze week weer van start. Jij ontvangt daarom van Stichting Studiekeuze123 per e-mail een uitnodiging naar de vragenlijst. Vul die vragen in! Zo laat jij binnen een kwartiertje je stem horen en kun je mooie prijzen winnen.

Elk jaar geven studenten door heel Nederland via de NSE weten hun mening over hun studie en universiteit. De antwoorden van jou en je medestudenten laten de UvA zien wat de universiteit voor jullie en toekomstige studenten kan verbeteren. Zo kun jij door eerdere NSE resultaten nu de uitkomsten van vakevaluaties inzien en zit er meer carrièrevoorbereiding in het curriculum van verschillende opleidingen. 

Vanaf 17 januari ontvang jij om de paar weken per e-mail een uitnodiging van Studiekeuze123 om mee te doen aan de NSE. Het invullen duurt maximaal 15 minuten en je maakt kans op mooie prijzen als je meedoet: 

  • 1 x Apple Macbook Air (t.w.v. € 1.199,-)
  • 4 x Sony Noise Cancelling Headphones (t.w.v. € 380,-)
  • 3x Logitech Master Series muis en toetsenbord (t.w.v. € 218,-)
  • 400x Bol.com bon (t.w.v. € 25,-)

Waarom invullen?

De NSE is een belangrijke mogelijkheid voor jou om aan te geven waarmee je wel of niet tevreden bent, over zowel je opleiding als de universiteit in het algemeen. Door jouw deelname aan de NSE kan de UvA bijvoorbeeld studiefaciliteiten, de opleiding, studieroosters en studiebegeleiding beter laten aansluiten op jouw wensen. Ook worden de resultaten gebruikt voor voorlichting aan aankomende studenten en landelijke rankings, zodat toekomstige studenten een goede keuze kunnen maken. En niet te vergeten, met het invullen maak je kans op een mooie prijs! 

Over de NSE

De Nationale Studenten Enquête valt onder verantwoordelijkheid van Stichting Studiekeuze123, een onafhankelijk samenwerkingsverband van het ministerie van onderwijs, studenten (ISO en LSVb) en hoger onderwijsinstellingen (Vereniging Hogescholen, VSNU en NRTO). De NSE wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau MWM2. Studiekeuze123 wordt volledig gefinancierd door het ministerie van OCW.