Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

De laatste tentamens zitten erop en het is nu wachten tot je cijfers bekend zijn. Omdat de UvA begrijpt dat je deze graag zo snel mogelijk wil weten is er een nieuwe feature toegevoegd aan de Mijn UvA app: gebruikers van de app ontvangen nu namelijk een push notificatie als er een nieuw cijfer in SIS staat. Hierdoor weet je eerder dan nu het geval is wat je cijfer is.

Zorg dat je de laatste versie van de Mijn UvA app hebt geïnstalleerd en dat je de app toestemming geeft om push notificaties te ontvangen. Mocht je dit al hebben gedaan, dan verschijnen de meldingen vanzelf zodra de eerste cijfers bekend zijn.

Over de Mijn UvA app

Via de Mijn UvA app heb je direct toegang tot je cijfers, je rooster en vind je de belangrijkste mededelingen van jouw opleiding. Ook kun je in de app zien waar nog studieplekken beschikbaar zijn en vind je adressen en routebeschrijvingen naar alle UvA-locaties.

Heb je de Mijn UvA app nog niet? Ga dan snel naar de App Store of Play Store, download de app en sta toe om push notificaties te ontvangen. Naast de nieuwe meldingen over de cijfers, ontvang je dan ook meldingen van roosterwijzigingen.

Heb je zelf nog ideeën of suggesties voor de app? Deel ze gerust via de suggesties in de Mijn UvA app.