Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

De gemeente Amsterdam is steeds op zoek naar slimme oplossingen voor verkeer en vervoer. De komende 2 jaar lanceert de Gemeente Amsterdam daarom 10 tot 15 BuurtHubs in verschillende delen van de stad. In een BuurtHub vindt je elektrisch deelvervoer dat past bij de buurt. Bijvoorbeeld een grote of juist kleine deelauto, (bak)fietsen en/of scooters. Zo kun je op ieder gewenst moment een passend voertuig huren. Alle elektrische voertuigen in de BuurtHub kun je eenvoudig huren via de app van de vervoersaanbieders.

In samenwerking met de NWO en de Universiteit van Amsterdam heeft de gemeente Amsterdam de ambitie om BuurtHubs te plaatsen in Amsterdam Science Park. Het is belangrijk dat de elektrische voertuigen goed aansluiten op de behoefte van de buurt. De ene buurt kan een elektrische bakfiets goed gebruiken en de andere buurt heeft juist behoefte aan een elektrische auto. Daarom vragen wij je om met ons mee te denken. Denk je er gebruik van te zullen maken of juist niet? Welke vervoersmiddelen zou je graag willen huren en welke locatie lijkt je handig? Vul de vragenlijst in en laat het ons weten. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Tijdens een fysieke informatiebijeenkomst op 27 september maken we de resultaten uit de stemming bekend en informeren we verder over de BuurtHub. U bent van harte uitgenodigd. Zie onderstaande link voor meer informatie over deze bijeenkomst.

Woon, werk of studeer je op het Amsterdam Science Park? Denk mee over de verschillende Buurt hubs op het park.