Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Het verslag blikt terug op een jaar waarin de coronacrisis centraal stond. De pandemie heeft een grote impact gehad op onderwijs, onderzoek, werkdruk en psychisch welzijn. De plotselinge omschakeling naar online onderwijs verliep snel, mede dankzij de enorme inzet van medewerkers, het aanpassingsvermogen van docenten en de flexibiliteit van studenten.

Veel activiteiten – op het terrein van duurzaamheid, huisvesting, ICT-ontwikkeling, sociale veiligheid en diversiteitsbeleid – liepen door. Ook rondden we het Instellingsplan 2021-2026 af, met daarin onder meer focus op interdisciplinair onderzoek, innovatie, samenwerking met verschillende partijen en post-initieel onderwijs.

Naast informatie over onderwijs, onderzoek, kwaliteitsafspraken en innovatie, vind je in het jaarverslag ook de achtergronden van het personeelsbeleid, huisvestingsplan en het financiële verslag.

Een downloadbare printversie is online beschikbaar. De Engelse versie van het jaarverslag verschijnt binnenkort (alleen online).