Switch to English

Op woensdag 2 juni 2021 verzorgt Jan Lintsen, lid van het College van Bestuur van de UvA, voor de derde keer een college voor studenten en medewerkers. Onderwerp is de financiële huishouding van de universiteit en actuele financiële onderwerpen. Je kunt je nu aanmelden.

Wil je meer weten over de financiën van de UvA of heb je specifieke vragen? Volg dan het online college van CvB-lid Jan Lintsen. Tijdens dit college wordt toegelicht hoe het besturingsmodel van de UvA werkt, hoe de UvA bekostigd wordt, hoe de begroting wordt opgesteld en hoe de financiële situatie van de UvA is. Ook besteedt Jan Lintsen aandacht aan het nationaal programma onderwijs. Er is gelegenheid voor interactie en het stellen van vragen.

Aanmelden

Het online college kun je thuis volgen en wordt aangeboden via Zoom. Na aanmelding ontvang je een e-mail vanuit UvA Evenementen en Congressen met een bevestiging en de Zoom-link.

Het online college vindt plaats op 2 juni 2021 van 15.30 – 16.30 uur. Er is een Engelse tolk aanwezig.