Heb jij in de afgelopen maanden de Nationale Studenten Enquête ingevuld? Bedankt daarvoor! Door het invullen heb jij jouw mening gegeven over je opleiding en de universiteit. De resultaten geven de UvA inzicht in wat er goed gaat, en wat er nog beter kan. Daarnaast helpen de resultaten toekomstige studenten om een betere keuze te maken voor wat en waar zij gaan studeren.

In totaal heeft 31,2% van alle UvA-studenten de Nationale Studenten Enquête ingevuld. Dat zijn 13535 studenten! Vooral op het AUC lieten veel studenten hun stem horen, maar liefst 39,6% gaf daar antwoord op de NSE vragen. Voor de rest van de faculteiten is de respons als volgt:

Faculteit

Respons

ACTA

AUC

FdR

FGw

FMG

FNWI

AMC

En nu?

Met alleen het invullen van de Nationale Studenten Enquête is het verhaal natuurlijk niet af. Op woensdag 23 juni worden de resultaten van de enquête bekend gemaakt door Studiekeuze123. Dan weten we hoe jij je opleiding hebt beoordeeld, waar je positief over bent en waar jij verbeterpunten ziet. Met die resultaten kan de UvA vervolgens aan de slag, zodat het onderwijs, studiebegeleiding en meer nog beter bij jouw wensen passen. Wist je bijvoorbeeld dat studenten nu ook vakevaluaties in kunnen zien door de Nationale Studenten Enquête? Of dat de UvA een job board heeft gemaakt voor werkzoekende (oud) studenten naar aanleiding van eerdere NSE uitkomsten?

Prijzen voor het invullen

Ook dit jaar kon je met het invullen van de Nationale Studenten Enquête mooie prijzen winnen:

• 1 x Apple MacBook Air (t.w.v. €1.199,-)
  • 4 x Sony noise cancelling headphones (t.w.v. €380,-)
  • 3x Logitech muis en toetsenbord (t.w.v. €218,-)
  • 400 x Bol.com bon (t.w.v. €25,-)

Als jij een van de prijswinnaars bent, neemt Studiekeuze123 hierover vanzelf contact met je op.

Meer informatie

Zodra de resultaten van de Nationale Studenten Enquête bekend zijn, hoor je daar meer over. Wil je voor die tijd meer informatie over de NSE?