Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Wil jij meepraten en -denken met de Universiteit van Amsterdam? Zijn er bijvoorbeeld dingen die de universiteit beter kan doen? Of zie jij zaken die anders moeten? Meld je dan aan voor het UvA-panel. Door mee te doen aan het panel kun je jouw ideeën, wensen en meningen over verschillende onderwerpen met ons delen. Daarmee kunnen wij onze communicatie en dienstverlening verder verbeteren voor jou.

Hoe werkt het? 

Alle UvA-studenten en medewerkers kunnen meedoen aan het panel. Na jouw aanmelding krijg je een aantal keer per jaar een uitnodiging voor een deelname aan een online enquête, een paneldiscussie of een interview. Een onderzoek kan bijvoorbeeld gaan over hoe de UvA communiceert, een nieuw beleid of thema’s als sociale veiligheid en duurzaamheid. Je kunt per onderzoek bepalen of je mee wilt doen. Bij elke deelname maak je kans op bijvoorbeeld een Bol.com bon. 

Waarom meedoen? 

Als je deelneemt aan het UvA-panel maak je regelmatig kans op bijvoorbeeld Bol.com of Albert Heijn tegoedbonnen, kun jij jouw mening geven over zaken die spelen op de universiteit én ben je als eerste op de hoogte van de resultaten van het onderzoek dat we uitvoeren. Jouw deelname aan het UvA-panel helpt de universiteit haar faciliteiten, communicatie en dienstverlening te verbeteren voor jou en je medestudenten. 

Privacy 

De gegevens die je invult worden uitsluitend gebruikt voor het UvA-panel en vertrouwelijk behandeld. Jouw antwoorden zijn dus niet terug te koppelen naar het e-mailadres dat je gebruikt. Lees er meer over in het UvA-panel privacy statement.

Heb je nog vragen over het UvA-panel? Neem dan contact op met uvapanel@uva.nl.