Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Heb jij je vakkenpakket al compleet voor het 2e semester? Een aantal interdisciplinaire keuzevakken die binnenkort van start gaan hebben nog plek! Volg bijvoorbeeld Sexology (6 EC), Wetenschapsgeschiedenis (6 EC) of Big History (6 EC).

Zo kun je alles te weten komen over Sexology: de interdisciplinaire studie over seksualiteit. Verschillende perspectieven komen aan bod (zoals evolutionair, cognitief en sociaal psychologisch), maar ook thema’s als seksuele problemen en seksuele gezondheid. Zijn we ons bewust van onze eigen normen?

Meer geïnteresseerd in geschiedenis? Maak een tijdreis door de wetenschap die je voert langs Aristoteles, Galileo, Descartes, Newton, Darwin tot aan hedendaagse wetenschappers en verbeter je inzicht in de onderlinge verwevenheid van de wetenschappen. Schrijf je snel in, want begin februari starten de colleges!

Ook Big History heeft nog een aantal laatste plekken beschikbaar, dus wacht niet langer je in te schrijven. Dit vak verzorgt een geïntegreerd overzicht van de geschiedenis: van de oerknal tot de ontwikkeling van samenlevingen vandaag de dag.

Bekijk hier het filmpje of: