Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Wordt het Kunstmatige Intelligentie, Communicatiewetenschappen of Psychologie? Scholieren en studenten storten zich binnenkort op studiekeuzes voor het volgend collegejaar. Dat is op zich al een lastige klus want er zijn honderden interessante opleidingen. Maar in tijden van Corona is het nog lastiger. Vanwege de strenge maatregelen is fysiek kennismaken met medestudenten en de campus zo goed als onmogelijk. Maar de UvA heeft daar een creatieve oplossing voor gemaakt: het online Open Huis.

Ronddwalen op het universiteitsterrein, sfeer proeven en alvast kijken hoe andere studiekiezers eruit zien. Het bepaalt vaak de keus van scholieren en studenten die op zoek zijn naar een bachelor of master. Maar vanwege de Corona-maatregelen zijn de Open Dagen noodgedwongen online. Maar hoe krijg je dan je broodnodige inspiratie?

De UvA heeft een creatieve oplossing gemaakt; het online Open Huis. Hier kun je als aankomend student 24/7 grasduinen in talloze opleidingen. Met themaweken, zoals Digital Future of Brein. Door interessegebieden aan te vinken kom je in aanraking met studies waar je mogelijk nog niet eerder aan dacht. En ouderejaars tippen hun favoriete locaties in de stad.

Met het online Open Huis is het bij de UvA elke dag Open Dag. Ervaar het zelf: