Het CDO-team lanceert op 28 oktober de Homework Hub met als doel de onderwijskloof te dichten en de representatie van ondervertegenwoordigde studenten in de academische wereld te vergroten.

Summer School 2017

Door duurzame partnerschappen aan te gaan met maatschappelijke organisaties die huiswerkbegeleiding en ambassadeur- en mentorprogramma’s aanbieden, die representatie en burgerschap op verschillende onderwijsniveaus en in verschillende Amsterdamse buurten aanpakken, wil het CDO-team bijdragen aan het dichten van de onderwijskloof voor studenten van kleur en zwarte studenten. De Homework Hub faciliteert ook duurzame uitwisselingen voor UvA-studenten die studiepunten kunnen behalen bij deze maatschappelijke organisaties waar ze stages kunnen lopen en maatschappelijke projecten kunnen doen.

Ben je een student die op zoek is naar diversiteitstages en maatschappelijke projecten? Neem dan contact op met Alfie Martis (Homework Hub coördinator) voor meer informatie: M.A.A.Martis@uva.nl.