Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Het nieuwe studiejaar gaat weer beginnen en om je goed op weg te helpen brengen we graag een paar handige tools bij je onder de aandacht, zodat je goed voorbereid van start kan.

Mijn UvA-app: de belangrijkste info altijd bij de hand

Met de Mijn UvA-app heb je snel toegang tot je rooster, je cijfers en andere handige tools. De afgelopen maanden is de Mijn UvA-app flink verbeterd en de komende tijd komen er regelmatig nieuwe functies bij. Download de Mijn UvA-app dus snel in de App Store (iOS) of Play Store (Android).
 

De studentenwebsite: alle praktische informatie over je opleiding

De UvA-studentenwebsite is het startpunt voor belangrijke (praktische) informatie over je opleiding en je studie in het algemeen. Hier vind je onder andere onder contact waar je terecht kunt met je vragen en de A-Z-lijst met praktische informatie, zoals aanmelden voor vakken, het aanvragen van een diploma, studeren in het buitenland etc. Zet de studentenwebsite dus in je favorieten!

Heb je vragen of hulp nodig?

Bij een vraag over je opleiding kun je terecht bij de onderwijsbalie van je faculteit. Als je twijfels hebt over je studie, je graag advies wilt over een specialisatie of er spelen persoonlijke omstandigheden, dan is de facultaire studieadviseur er voor je. Je vindt de contactgegevens van jouw onderwijsbalie via je eigen opleiding.