Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Qualtrics is een online enquête tool waarmee je (complexe) enquêtes kunt maken. Met Qualtrics beschik je over verschillende vraagsoorten, vertakkingslogica en de mogelijkheid om resultaten te exporteren naar statistische software zoals SPSS. Alle medewerkers en studenten van de UvA kunnen kosteloos gebruik maken van Qualtrics.

Zo log je in op Qualtrics

Inloggen op Qualtrics doe je met je UvAnetID, via deze link: https://uva.eu.qualtrics.com

Instructievideo’s

Qualtrics heeft een uitgebreide supportomgeving. Aan de hand van instructievideo’s doorloop je de verschillende stappen bij het opstellen, uitzetten of analyseren van een enquête. Wil je contact opnemen met de Qualtrics-supportafdeling?

1.    Kies 'Contact Support' of volg deze link.
2.    Klik op 'Sign in with SSO'.
3.    Organization ID: uva.

Gebruik geen gratis enquête-tools meer

In het kader van de privacy is het niet gewenst dat je gebruik maakt van gratis enquête-tools zoals bijvoorbeeld SurveyMonkey. De UvA heeft een contract met Qualtrics waarin wij onze privacy borgen. 

Meer weten over Qualtrics?

Neem dan een kijkje op de A-Z onder het kopje ‘Enquêtes (Qualtrics)’ of klik op deze link die je rechtstreeks naar de A-Z pagina over Qualtrics brengt.

Meer weten over privacy?

Neem dan een kijkje op de A-Z onder het kopje ‘Privacy’ of klik op deze link die je rechtstreeks naar de A-Z pagina over privacy brengt.