Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Op 3 juni gaf Jan Lintsen, lid van het College van Bestuur en portefeuillehouder Financiën, een online college over de financiële huishouding van de UvA en de kaderbrief 2021. Er werd een Nederlands en een Engelse sessie aangeboden.

Tijdens het college werd een toelichting gegeven op het financiële beleid van de UvA. Dit past bij het beleid van de UvA om financiële informatie zo transparant en begrijpelijk mogelijk aan te bieden. Tijdens de Nederlands sessie waren ongeveer 90 geïnteresseerde studenten en medewerkers online aanwezig en tijdens de Engelse sessie ongeveer 20. De sessie werd begeleid door een moderator en mensen konden vragen stellen via de chat en direct aan Jan Lintsen.

In zijn college stond Jan Lintsen stil bij het besturingsmodel van de UvA, legde hij uit hoe de externe en interne bekostiging werkt, ging hij in op een aantal actuele financiële vraagstukken en de kaderbrief en begroting 2021.

De slides van het college zijn nu beschikbaar en hieronder te downloaden. Voor eventuele vragen hierover kan contact opgenomen worden met de afdeling Finance, Planning & Control.  

Download de slides van het college (pdf, 15 p.)