Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Vanaf maandag 20 april start de aannemer in opdracht van de UvA met de voorbereidingswerkzaamheden voor de verplaatsing van de huidige fietsenstalling. De huidige fietsenstalling naast Science Park 904 gebouw A wordt medio mei verplaatst naar de kavel bij de hoofdingang van dit gebouw. Dit ter voorbereiding van de bouw van LAB42 en het bouwrijp maken van de kavel.

Werkzaamheden verplaatsing fietsenstalling

Vanaf maandag 20 april t/m vrijdag 1 mei wordt op de kavel bij de hoofdingang van gebouw SP904  een deel van de grond afgevoerd naar een locatie op de kavel voor hergebruik. Een graafmachine gaat aan de slag voor het graven van sleuven ten behoeve van het plaatsen van de mantel-en rioolbuizen. Vanaf medio mei worden de fietsenrekken op de huidige kavel gefaseerd uitgegraven en verplaatst naar de nieuwe kavel. Planning is de nieuwe stalling begin juni gereed te hebben. De zij-entree en hoofdentree zijn gewoon bereikbaar voor studenten en medewerkers die in het gebouw SP904 moeten zijn.

Opschoonactie fietsenstalling

In februari en maart heeft er een opschoonactie van de huidige fietsenstalling plaatsgevonden. Door de corona crisis begrijpen wij dat niet iedereen de kans heeft gehad om zijn fiets op tijd op te halen of te verplaatsen. Tot medio mei is het nog mogelijk om je fiets op te halen. De exacte datum is 18 mei. Facility Services gaat fietswrakken en fietsen die niet zijn opgehaald na half mei tijdelijk opslaan in de fietsenstalling onder gebouw F. Heb je vragen mail naar de servicedesk-fs@uva.nl of bel 020 – 525 1403.

Hoe komt de nieuwe fietsenstalling eruit te zien

De nieuwe tijdelijke fietsenstalling op de kavel bij de hoofdingang heeft plek voor 1600 fietsen. Er worden enkel- en dubbelzijdige rekken geplaatst. De fietsenstalling is makkelijk te bereiken vanaf de Kruislaan rijdend richting gebouw SP904. Een deel van de stalling is gereserveerd voor het stallen van scooters, bakfietsen en motoren en voor speciale voertuigen waarbij het wenselijk is deze in een speciaal afgesloten gedeelte te plaatsen. Fietscoaches zijn aanwezig voor eventuele vragen en begeleiding van het stallen van je voertuig.   

Plaatsing kabels en leidingen

In juni wordt begonnen met de plaatsing van kabels en leidingen op de plek waar nu de huidige fietsenstalling is. Dit ter voorbereiding van de bouw van LAB42 en het bouwrijp maken van de kavel.

Blijf op de hoogte en meld je aan voor de LAB42 nieuwsbrief!

Heb je vragen neem dan contact op via: huisvestingsontwikkeling@uva.nl

Tekening fietsenstalling kavel bij hoofdentree SP904