Denk jij dat de communicatie naar studenten beter kan op de UvA? Dan nodigen we je graag uit om online mee te denken over de nieuwe studentencommunicatie visie.

We zijn op zoek naar een heldere visie met praktisch toepasbare uitgangspunten. En wie weet daar nou meer over dan jij als student? We zijn op zoek naar studenten van verschillende faculteiten die in twee online Zoom sessies feedback willen geven op de visie.

Vergoeding en aanmelden
Voor jouw bijdrage van twee uur (twee keer een sessie van een uur) krijg je een Bol.com bon twv € 30. Meld je aan via onderstaande button en vul het formulier helemaal in. Na aanmelding ontvang je zo snel mogelijk nadere informatie over of je bent uitgekozen voor de sessie en bijbehorende  data en tijden van de sessies.