In welke vakken heb jij interesse? Deel je mening over het Keuzeonderwijs en win een VVV-bon ter waarde van €15!

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies biedt keuzevakken aan voor alle UvA studenten, bijvoorbeeld: ‘the Eternal Pursuit of Happiness’ en ‘Big History’. Het onderwijsaanbod is continue in ontwikkeling en graag horen wij van studenten waar behoefte aan is. Laat ons weten hoe wij onze keuzevakken nog beter kunnen organiseren en laten aansluiten op jouw interesses en programma, zowel inhoudelijk als praktisch.

Het formulier invullen kost slechts 5 minuten. Onder de deelnemers verloten we vijf VVV-bonnen t.w.v. €15,-!