EN

Op dinsdag 27 augustus 2019 organiseren de Studentenpsychologen een voorlichtingsbijeenkomst voor UvA-studenten met ASS en hun ouders en/of begeleiders.

Tijdens deze bijeenkomst wordt o.a. uitleg gegeven over het omgaan met de elektronische leeromgeving, over studiebegeleiding en de aanschaf van boeken en worden allerlei praktische vragen beantwoord.

Dinsdag 27 augustus 2019 (17.00-18.00 uur)

Roeterseiland Campus, gebouw A - zaal A2.07, Nieuwe Achtergracht 166.

Omdat op die dag vanwege de Intreeweek veel ingangen zijn afgesloten, kun je de zaal alleen bereiken via de fietsenstalling van Roeterseilandcomplex (REC)-A (ingang Roetersstraat, t/o Kriterion) en de mindervaliden-ingang van REC-B.

Ga je via de fietsenstalling, zoek dan de trap naar boven. Via de hal vind je liften naar de 2e etage.

Interesse?

Je kunt je opgeven voor de bijeenkomst door een mailtje te sturen aan Margret Schmitz, M.M.C.L.Schmitz@uva.nl