Is je vakkenpakket nog niet compleet? Ben je op zoek naar extra verdieping of een interessante aanvulling? Volg dan een college bij het Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS). Je kunt je nog aanmelden voor twee vakken, die in oktober starten.

Deze vakken van het Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS) staan nog open voor inschrijving voor alle UvA-studenten:

Biotechnologie: van medicijn tot Frankenstein (Dutch)
Resistance! Rebellion and culture in the former Dutch colonies

Meld je nu aan

Je kunt je nu aanmelden via SIS. De colleges zijn toegankelijk voor studenten van alle faculteiten van de UvA. Zie bovenstaand links voor meer info en de betreffende SIS-code.