Ben je bijna klaar met je bachelor- of master scriptie of heb je zojuist een prachtig project afgerond met je team? Is het grensverleggend zowel qua onderwerp als de kennis die je van verschillende disciplines hebt verbonden? Meld jouw onderzoek of studentenproject dan aan voor de Student Research Project Award tijdens de AIS Conference in Amsterdam.

Van 24-26 oktober vindt de internationale AIS Conferentie plaats bij de UvA. Het thema van de conferentie is Interdisciplinarity in global contexts. Op zaterdag 26 oktober zouden we de deelnemers van de conferentie kennis willen laten maken met jouw interdisciplinaire onderzoek of project. Je krijgt de kans je onderzoek of project te tonen aan internationale wetenschappers die bezig zijn met interdisciplinair onderzoek en of onderwijs.

Heb jij net een bijzonder project afgerond dat meer aandacht verdient dan alleen je eigen studiegenoten? Lever dan voor 17 september jouw studentenonderzoek of project in. Doe dit in het Engels en door een mail te sturen naar ais2019@uva.nl met in de subject Student Research Project Award en de vermelding van je naam, emailadres, opleiding, jaargang, universiteit en telefoonnummer. Omschrijf in de mail binnen 200 woorden waar het project over gaat en welke impact het heeft gehad. Wie weet presenteer je jouw onderzoek dan op zaterdag 26 oktober voor wetenschappers vanuit de hele wereld én maak je kans op een cadeaubon twv 200 euro.

Er vindt een voorselectie plaats waarbij de projecten worden gescreend op de integratie van kennis van verschillende disciplines, innovativiteit en de maatschappelijke relevantie. De beste projecten worden vertoond via een poster, prototypes of video op zaterdag 26 oktober. Vervolgens bepaalt de programma commissie van de conferentie welk onderzoek of project de award en 200 euro aan bonnen in ontvangst mag nemen.

De AIS Conferentie is een conferentie voor interdisciplinaire onderzoekers en onderwijs professionals  van over de hele wereld. The Association for Interdisciplinary Studies (AIS) is een netwerk gebaseerd in de USA.

Stuur je project in

• Deadline voor proposals: 17 September
  • E-mail naar: ais2019@uva.nl
  • Met in subject: Student Research Project Award