De commissie Intree organiseert voor alle eerstejaars UvA bachelorstudenten de Intreeweek. De Intreeweek is de officiële introductieweek van de UvA en vindt dit jaar plaats van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus. De week voordat de colleges beginnen. Tijdens deze week maken de nieuwe studenten kennis met Amsterdam, de UvA en medestudenten.

Er worden deze week in totaal 22 evenementen georganiseerd op verschillende locaties in Amsterdam, waaronder uiteraard de UvA-locaties.

Op Roeterseilandcampus vinden tijdens deze Intreeweek de volgende activiteiten plaats:

• Maandag 26 augustus: jaarlijkse intree binnenkomst nieuwe studenten
  • Dinsdag 27 augustus: Intree BBQ

Wat betekent dit voor jou?

Om er voor te zorgen dat alle activiteiten deze week goed en veilig zullen verlopen, worden een aantal maatregelen getroffen. We attenderen je graag op een aantal zaken.

Maandag 26 augustus intree binnenkomst

• Drukte rondom (met name) REC A
  • De ingang naar de fietsenstalling REC ABCD aan de nieuwe Achtergracht is gesloten. Fietsers kunnen de fietsenstalling in via de ingang aan de Roetersstraat.

Dinsdag 27 augustus – intree BBQ

• Parkeren in parkeergarage REC E is vandaag niet mogelijk. Gebruikers van de parkeergarage REC E kunnen vandaag terecht in de parkeergarage van de Leeuwenburg (bij het Amstelstation – 2 haltes van station Weesperplein). Graag vooraf aangeven bij contactpersoon zodat een parkeerplek op naam bij de Leeuwenburg gereserveerd kan worden.
  • MIVA gebruikers van parkeergarage REC E kunnen terecht bij de parkeerplaatsen REC JK. Graag vooraf aangeven in verband met verwachte drukte. Stuur een mail aan Tineke Seinstra via : T.R.Seinstra@uva.nl
  • Vanaf 07.00 uur vinden er (opbouw)activiteiten plaats op het terrein.
  • Tot 15.00 uur kan alles gewoon doorgang vinden. Na 15.00 uur worden de ingangen van de campus afgesloten met hekken en kunnen de in- en uitgangen van REC A, REC E en REC D niet gebruikt worden. De in/uitgang van REC E aan het pleintje blijft open.
  • Na 15.00 uur kun je het terrein alleen nog op met een speciaal (BBQ)toegangsbandje.
  • Na 15.00 uur begeleiden borden en beveiligers iedereen het campusterrein op en af.
  • Vanaf 15.00 uur fungeert ‘de Brug’ als doorloop tussen de panden. Er zijn vanaf 15.00 uur geen activiteiten meer op de Brug.
  • In- en uitgang REC ABCD na 15.00 uur: de nooduitgang van REC B en de fietsenstalling van REC A aan de Roetersstraat. REC D ga je na 15.00 uur in en uit via de REC E ingang aan de receptiekant.

Natuurlijk doen we er alles aan de overlast zo minimaal mogelijk te laten zijn en hopen op ieders begrip. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met het afdelingshoofd interne dienst REC, Wil van Zijl:

E: w.vanzijl-barbe@uva.nl
T: 06 1098 3878