Commissie Intree is al een paar maanden druk bezig met de voorbereidingen van Intreeweek 2019. De 31-koppige commissie is goed op weg Intreeweek 2019 nog leuker te maken dan voorgaande jaren, maar wij kunnen dit niet alleen. Tijdens de week zijn er crewleden nodig om alle evenementen zo goed mogelijk te laten verlopen en begeleiders om alle nieuwe studenten kennis te laten maken met elkaar, de stad en natuurlijk de universiteit. In ruil hiervoor feest je gratis op PlankGas! of het Eindfeest.

Lijkt het jou leuk om ons te helpen tijdens een van onze 22 evenementen en daarna gratis mee te feesten op PlankGas! of Eindfeest? Of wil jij een groepje studenten begeleiden tijdens de eerste week van hun studententijd? Ga dan naar https://intreeweek.nl en meld je aan als crewlid of begeleider voor Intreeweek 2019. Heb je nog vragen? Zie dan onze website of mail naar intree@uva.nl. Tot in de aankomende Intreeweek!