Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

In de midterm review van het Instellingsplan heeft de UvA een verscherpte ambitie ten aanzien van duurzaamheid aangekondigd: “Wij willen een pioniersrol oppakken en een heldere, ambitieuze visie op duurzaamheidsconcepten ontwikkelen die doorklinkt in alle aspecten en lagen van de UvA.”

Om aan deze ambitie invulling te geven zal een duurzaamheidsprogramma worden ontwikkeld dat onderwijs, onderzoek, impact en bedrijfsvoering omspant en dat een heldere en ambitieuze visie, gedeelde doelen en een concrete strategische uitwerking kent.

Dit programma geven we vorm in dialoog met de academische gemeenschap. Om deze dialoog op te starten worden in juni drie rondetafelgesprekken georganiseerd waarin medewerkers en studenten van gedachten zullen wisselen over de mogelijkheden om stappen te maken op het thema duurzaamheid in onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering.

De drie onderwerpen worden in afzonderlijke rondetafelgesprekken besproken:

  • 5 juni: Duurzaamheid in onderzoek (Verslag van de bijeenkomst)
  • 19 juni: Duurzaamheid in bedrijfsvoering
  • 26 juni: Duurzaamheid in onderwijs

Elke sessie start om 08.00 en duurt tot 09.45 uur en vindt plaats in CREA, Nieuwe Achtergracht 170, Amsterdam. Voor elk rondetafelgesprek kunnen 15 personen zich aanmelden. Aanmelden kan voor slechts 1 tafel. Indien er meer aanmeldingen dan plaatsen zijn, ontvang je hierover bericht.